Om SW Communication

om_swcommunication_torontoskyline2

Hur allt startade

Efter att ha vuxit upp i en entreprenörsfamilj hade jag det i blodet att bli egenföretagare. Det var egentligen bara en fråga om när.

Att det skulle bli i Toronto, Kanada var mer oväntat, men det bästa som kunde ha hänt!

Under fyra år hade jag chans att vässa min engelska, lära mig den nordamerikanska kulturen och de rika nyanserna i språket.

Det visade sig bli startskottet på ett långt nytt äventyr. Nu kör vi!

Om mig

Jag som driver SW Communication heter Sandra Widh och är skribent, projektledare och kommunikationskonsult. Jag hjälper företag med strategier, innehåll, copy och tonalitet för alla kanaler.

Jag har jobbat inom området i 20 år både som beställare och konsult, i större och mindre företag i Sverige och utomlands.

Efter att ha bott i Toronto under fyra år är min bas åter i Stockholm. Under den här tiden är jag stolt och glad över att ha jobbat med spännande kunder i både Sverige och Kanada!

Vill du veta hur jag kan hjälpa just ditt företag med kommunikation – hör av dig!

Du når mig lättast via email eller LinkedIn.

Mina roller

Behöver du hjälp med innehåll som engagerar och konverterar? Av en driven projektledare som du kan lita på levererar på tid och inom budget? Eller en kommunikationskonsult som tar ert varumärke till nästa nivå?

jobba effektivt hemma swcommunication

Skribent och copywriter

Jag skapar innehåll som engagerar och ger effekt och får ditt varumärke att gå från gillat till älskat. Med ett bultande hjärta anpassar jag innehållet efter dina läsare och får dem att vilja lära sig mer.

swcommunication_gullviva

Content Manager

All kommunikation behöver utgå från en plan. Att ha tänkt igenom vilka målgrupper du har, hur du vill kommunicera och i vilka kanaler är avgörande för att du ska lyckas nå fram. Med stort driv tar jag mig an nya projekt utifrån klara mål.

7 tips för en bättre rubrik

Kommunikationskonsult

Med ett helhetstänk och en tydlig strategi tar jag ditt varumärke till nästa nivå. Jag sätter mig snabbt in i era utmaningar och ser till att ni når ut med rätt innehåll i relevanta kanaler.

Låt oss höras!

Har du ett projekt på gång, vill samarbeta eller veta hur jag jobbar?

Hör av dig så får vi kontakt!

sandra@swcommunication.se

073-422 55 90

Sandra på LinkedIn

1 + 15 =