Om SW Communication

om_swcommunication_torontoskyline2

Hur allt startade

Efter att ha vuxit upp i en entreprenörsfamilj hade jag det i blodet att bli egenföretagare. Det var egentligen bara en fråga om när.

Att det skulle bli i Toronto, Kanada var mer oväntat, men det bästa som kunde ha hänt!

Under fyra år fick jag chans att vässa min engelska, lära mig den nordamerikanska kulturen och de rika nyanserna i språket.

Det visade sig bli startskottet på ett långt nytt äventyr. Nu kör vi!

Om mig

Jag som driver SW Communication heter Sandra Widh och har jobbat med kommunikationsfrågor i drygt 20 år, både som beställare och leverantör samt i egen regi.

Jag har lång erfarenhet som kommunikationsspecialist och hjälper företag med strategier, varumärken och innehåll för alla kanaler.

Efter fyra år i Toronto är min bas åter i Stockholm. Under den här tiden har jag haft förmånen att få jobba med kunder i både Sverige och Kanada.

Vill du veta hur jag kan hjälpa just ditt företag med kommunikation – hör av dig!

Du når mig lättast via email eller LinkedIn.

Mina roller

Behöver du hjälp av en driven kommunikationsspecialist som tar ert varumärke till nästa nivå, med innehåll som engagerar och konverterar eller med bilder som förmedlar den rätta känslan?

jobba effektivt hemma swcommunication

Content och copywriter

Jag sätter mig snabbt in i era utmaningar och ser till att nå ut med rätt content i utvalda kanaler. Jag skapar innehåll som engagerar och ger effekt och får ert varumärke att gå från gillat till älskat.

tjanster-swcommunication

Kommunikationsspecialist

Med ett helhetstänk och en tydlig strategi tar jag ditt varumärke till nästa nivå. Att ha identifierat dina målgrupper, hur du vill kommunicera och i vilka kanaler är avgörande för att du ska lyckas nå fram.

portratt-swcommunication

Porträttfotograf

Porträttbilder förstärker varumärket och ger det en mänsklig klang. Jag tar fram bilder som förmedlar den känsla ni vill ha, oavsett om det är glädje, tillgänglighet eller en mer formell ton.

Låt oss höras!

Har du ett projekt på gång, vill samarbeta eller veta hur jag jobbar?

Hör av dig så får vi kontakt!

sandra@swcommunication.se

073-422 55 90

Sandra på LinkedIn

11 + 5 =