Content och copy

Skräddarsytt för dina användares upplevelser

Ditt content ska engagera och få läsaren att vilja lära sig mer. Det ska få ditt varumärke att gå från gillat till älskat. Med bultande hjärta skapar jag innehåll som är anpassat för dina kanaler och användare. Här är några av de tjänster jag kan hjälpa till med.

innehall-copy-redaktionell-text

Redaktionell text

Kortare och längre artiklar i linje med företagets tonalitet. Jag hjälper er med texter på svenska och engelska och rör mig obehindrat mellan språken.

mosaikkruka liten

Webb och copy

Kärnfulla, tydliga och säljande texter med dina mottagare i fokus. Webbcopy, banners, annonser, kundcase, produkt- och tjänstebeskrivningar och mer.

swcommunication_tonalitet

Sociala medier

Målgruppsanpassade inlägg med rätt tonalitet och budskap. Gärna också en publiceringskalender som beskriver när och hur innehållet ska tas fram.

 

kommunikationsstrategi swcommunication

Nyhetsbrev

Jag skapar nyhetsbrev med träffsäkra rubriker, relevanta pufftexter och läsvärda artiklar som folk öppnar och läser.

mosaikkruka liten

Språkgranskning och struktur

En klar struktur ger läsaren en tydligare överblick. Och ett välskrivet språk stärker intrycket och ökar trovärdigheten. Jag gör faktatexter mer lättlästa och intressanta.

swcommunication_tonalitet

Språkguide

Ditt språkliga verktyg som gör att du aldrig behöver tveka kring vilka skrivregler som gäller för just ditt företag eller organisation.